MAARTEN BARNEVELD

...geboren te Enschede in 1976,  had vanaf jonge leeftijd al grote belangstelling voor muziek. Tijdens de zondagse kerkdiensten genoot hij van de orgelklanken en groeide zijn liefde voor muziek. 

Na orgellessen bij Jan van Dijk, startte hij met de opleiding aan het conservatorium in Enschede. Hij studeerde docerend musicus orgel en kerkmuziek. Zijn hoofdvaklessen orgel kreeg hij van Gijs van Schoonhoven. Daarnaast  kreeg hij voor de studie kerkmuziek ook les van Cor Ardesch en Jeroen de Wit. Hij volgde lessen koordirectie bij Kees Stolwijk en Valentijn Smit. In 1999 behaalde hij zijn diploma’s.

Na een aantal jaren actief te zijn geweest als dirigent en organist, startte hij in 2006 als ondernemer in de zakelijke dienstverlening. De passie voor muziek verdween zeker niet en Maarten bleef actief als organist en pianist. In 2019 heeft hij met veel plezier en enthousiasme zijn werkzaamheden in de muziek weer verruimd en hervat.

Zijn interesse in (kerk)muziek is breed.
Als organist is hij verbonden aan de PKN van Doetinchem en Wehl en de Zuiderkerk (NGK) te Zwolle. Als muziekleider in de Stadskerk de Verbinding te Enschede geeft hij op piano,  als onderdeel van een muziekgroep, leiding aan de gemeentezang.

Als dirigent is Maarten verbonden aan Alemet uit Oene, TODA en Eternal Joy uit Rijssen. 

Veelzijdig, maar met één doel: met elkaar muziek maken tot eer van onze Schepper!